Alida amelsbeek
Offline
 
 
 

Alida amelsbeek


Boxnr. 150
4,5Ø (19 beoordelingen )
Alida Amelsbeek voorspelt geen toekomst, maar werkt als astroloog en parapsycholoog. / paragnost . Als relatie en -sekstherapeut kan zij u adviseren. Tevens is zij gespecialiseerd in paniek- en angstaanvallen, hyperventilatie, ADHD en chronische vermoeidheid. Wilt u de betekenis van een droom weten? Dan kunt u bij Alida terecht voor een deskundig droomuitleg. Alida staat open voor elke gesprek en kan u helpen met veel van uw van vragen. Geen vraag is voor haar vreemd. Het is zeker niet haar bedoeling om uw leven een andere wending te geven, alleen een handreiking aan te bieden van wat uw mogelijkheden zijn.

Vanuit uw veilige omgeving kunt u gesprekken voeren over onder andere: financiën, reizen, leren, studie, wel of niet verhuizen, liefde, verliefdheid, nieuwe relatie, scheiding, opleiding, uw baan, vrienden, beroepskeuze, burn-out, kinderen, ADHD, chronische vermoeidheid, relatieproblemen en/of problemen met seksualiteit in alle vormen.

Mevr. Alida Amelsbeek werkt niet met kaarten, engelen of overleden mensen. Alida is niet verantwoordelijk voor uitspraken van collega's.

Beoordeling An Paumen
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Het was kort en hoop dat het antwoord op mijn vraag uitkomt.

Beoordeling Albert Teunissen
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

mevr amelsbeek , Alida heeft me een paar keer weerhouden van slechte beslisingen. 1 keer...

Beoordeling Coobje
Beoordeling Alida amelsbeek 5,0

Prima Astrologe die zich vooral heeft bekwaamd in de uurhoekastrogie. Verkoopt geen...

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.708 beoordelingen
281.397 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL