Monique
Offline
 
 
 

Monique


Boxnr. 238
4,9Ø (29 beoordelingen 4.009 gesprekken )
Mijn naam is Monique Evers ik ben 55 jaar en ik werk als Life Coach, Trance Medium, Healer en Voedingscoach/gediplomeerd Parapsycholoog.

Tevens bezit ik een gave mede hierdoor ben ik op de lijn als Medium en Paragnost werkzaam. Door deze gave maak ik rechtstreeks contact met uw engelen en gidsen. Tijdens de reading en healing tune ik ook in op uw wensen en dromen en maken wij samen een geweldige transformatie door.
Ik ben sterk in het opheffen van blokkade's dus tijdens de healing heb ik super goede resultaten bereikt met mijn licht energetische werking op de mensen. Via de telefoonlijn bereik ik heel veel.
Ik verwelkom u graag op de lijn en door de band die wij samen op bouwen tijdens de reading maken wij ons leven lichter en de totale helderheid zal volgen. Graag verhelder ik de kosmos en geef ik licht en liefde aan de mensen. Mijn expertises zijn onder andere ook Twinflame en Tweelingzielen connecties.

Ook coach ik mensen in voeding en lifestyle ook de ondernemers van nu. Ik geef inzichten en krachten om uw leven makkelijker en met minder obstakels te maken. Ik zet virtuele maagbanden en schrijf programs voor u.

Ik groet u in heel veel licht en liefde Monique Evers
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Super veel informatie

Beoordeling Chantal
Beoordeling Monique 5,0

Fantastisch! Een van de beste paragnosten

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Monique 5,0

Zeer fijn gesprek! Heb echt waardevolle goede inzichtingen gekregen. Liefs Monique

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.723 beoordelingen
283.161 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL