Fotoreading

Wilt u een fotoreading van één van onze coaches? Een fotoreading van een persoon kan worden gedaan om inzicht te krijgen over de persoon die op de foto staat.Via een foto kan er verbinding gemaakt worden met het energieveld van de persoon op de foto. Coaches lezen de energie van de foto en doen zo waarnemingen. Het is belangrijk dat u een foto upload waar uw gezicht groot en duidelijk zichtbaar op is, denk aan een pasfoto of een selfie. Daarnaast is het van belang dat er geen achtergrond en geen andere personen op de foto staan.

Mogelijkheden van de fotoreading

Bent u benieuwd wat een foto over u of over een ander persoon zegt? En wilt u snel antwoord? Dan is de fotoreading van Dit is mijn Toekomst echt iets voor u. Met een fotoreading met één van onze coaches kunt u tijdens een telefonisch consult inzicht krijgen in het volgende:

  • De oorzaak van een probleem achterhalen
  • Contact met overledenen dierbare
  • Liefdesrelatie of de relatie binnen uw familie

Hoe werkt de fotoreading?

Op deze pagina kunt u onze coaches vinden die gespecialiseerd zijn in een fotoreading.
Let op: een fotoreading is alleen beschikbaar bij een coach bij wie staat aangegeven dat zij een fotoreading geven en die op dit moment beschikbaar is voor een telefonisch consult.
U kunt voor of tijdens een telefonisch consult een foto uploaden.

1.
U bekijkt welke coach op dit moment online is
fotoreading stap 1
2.
Op het profiel van de door u gekozen coach klikt u op de button "Foto uploaden". U voert uw emailadres in. Vervolgens vult u uw gegevens in en klik op de button "Foto Uploaden".
Foto uploaden
3.
Wanneer het uploaden gelukt is kan de fotoreading beginnen.
fotoreading stap 3
4.
U belt met de coach waarbij u een foto geüpload heeft en tijdens het gesprek geeft u aan de coach aan dat u een fotoreading wilt.
fotoreading stap 4
 
 
 
Wilt u tijdens een telefonisch consult een fotoreading? Vraag dan aan de desbetreffende coach of hij/zij een fotoreading kan geven. Indien de coach deze dienst aanbiedt, upload u een foto op het profiel van de coach waarmee u op dat moment een telefonisch consult heeft.

Om de privacy van u te waarborgen zal uw geüploade foto na de fotoreading verwijderd worden.