Yvonne
Offline
 
 
 

Yvonne


Boxnr. 302
5,0Ø (1 beoordelingen 153 gesprekken )
Hoi mooie jij,

Mijn naam is Yvonne Reijnen en van jongs af aan helderziend, -voelend en -wetend met een fascinatie voor alles wat het oude Egypte, Atlantis, magie en mystiek te maken heeft. Als hoogsensitief persoon liep ik vaak tegen van alles aan in het leven. Tot ik besloot het heft in eigen handen te nemen en mijn hoogsensitiviteit als kracht in te gaan zetten.

Als Life- & Soulpurpose Coach help ik anderen door middel van coaching, healing en systemisch werk naar leven en werken vol bezieling en bied ik begeleiding bij transformatieprocessen op persoonlijk en spiritueel gebied.

Zijn wie je werkelijk bent is de rode draad in mijn werk als coach en healer. Je hoeft namelijk niemand te worden, je bent al precies goed zoals je bent. Soms zit er echter wat ruis op de lijn in de vorm van gedachten, overtuigingen, emoties, energieën die je oppikt vanuit je omgeving of van anderen, doordat je even uit balans bent door gebeurtenissen of stress.

Kan jij helderheid gebruiken in een bepaalde situatie, inzicht in dat waarin je vastloopt, het welbekende cirkeltje doorbreken, wil je een luisterend oor van iemand die naar je luistert zonder oordeel, de balans tussen body, mind & soul herstellen? Ben je (startend) ondernemer en loop je even vast in je aanbod of met je bedrijf?

Met liefde zet ik al mijn kennis, ervaring en gaven in om jou hiermee te helpen. Of dat nu een luisterend oor is, coaching, een reading of een healing. Ik stem mij af op jou en wat jij op dit moment nodig hebt. Dat geeft rust, inzicht, helderheid en balans. Hierbij laat ik mij ondersteunen door mijn Spirit Team.

Let’s connect en geef je ziel ruimte om te stralen!

Liefs Yvonne
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.723 beoordelingen
283.161 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL