Nynke Harder
Offline
 
 
 

Nynke Harder


Boxnr. 281
4,7Ø (22 beoordelingen 541 gesprekken )
Ik ben Nynke, energetisch therapeut, werker, healer
medium, Bewustzijnstherapeut en coach..

Wat mooi dat onze paden elkaar kruisen via deze weg. Van nature ben ik positief, intuïtief, hoog gevoelig, helder voelend, horend en wetend. Mijn passie is om jou te mogen helpen met dat talent die we samen tijdens het consult kunnen toepassen. Ik wil je met liefde verder helpen door je positieve energie te geven om je verder te begeleiden bij je levenslessen en proces.

Mijn manier van werken:

Reading vanuit energetisch werk op afstand. Healing waar nodig. De combinatie van mijn talenten wordt als zeer helend ervaren. Tijdens energetisch werk behandel ik wat zich NU aandient en wat omgekanteld mag worden. Zo kan er weer ruimte ontstaan in het lichaam en energie weer gaan stromen. Waar nodig kan ik inzicht geven en verder helpen in het transformatieproces, bewustwording of groei, waarbij je weer op eigen kracht komt te staan. Door bij mijzelf te blijven in mijn werkwijze blijf ik authentiek.

Voor wie:

Jouw proces, Bewustwording, Bewustzijnsverruiming, Groei, Transformatie, Relaties, Liefde, Werk, Algemeen, Soulmate, tweelingzielen.
Laat zien wie je echt mag zijn.

Voor jou, die lager in zijn energie zit, het gevoel heeft leeg te lopen en weer in harmonie wit komen, los wil komen van de vastgelopen energie in het lichaam, zodat het weer gaat stromen en jij meer kan genieten van het NU.

Let op: Ik ben geen vervanging voor een arts of specialist. Ik doe geen uitspraken over zwangerschap of ziekte.

​Wat gebeurt er, wat kan je verwachten:

Op afstand ga ik energetisch invoelen op jouw situatie, liefdesleven, relatie of andere belangrijke keuzes en situaties in je leven.
vanuit de energie geef ik je Informatie, antwoorden en inzichten. Waaronder ook handvatten en tips en tools mocht je daar behoefte aan hebben.

>Reading
>Energetisch werk
>Kaartlegging
>Healing
>coaching of energetisch therapie
bewustzijnsverruiming integreren, belichaming, Bewustwording en transformatie.
>Spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling
>Waar mogelijk contact met overledenen
>Energetische huiszuivering op afstand.
>Waar nodig NLP
> Activeren van je talent
> HSP coach
> Bewustzijnsherinnering uitlezen- jouw authentieke energie. Waardoor jouw rode draad kan ontrafelen. Jouw kracht weet en dit kan integreren en belichamen in dit leven. Thuis bent bij jezelf!
> Reïncarnatie ander leven waarnemingen.

Tijdens de healing, stem ik me af op jouw energie en maak ik een bodyscan. Vanuit daar ga ik naar de vastgelopen energie, lichaam en velden zodat het weer gaat stromen. Door de healing die ik jou geef, voel je direct een verlichtend resultaat.

​Wat is het effect:
Harmonie tussen hoofd, hart en ziel, je komt weer in je rust. Jouw zelfhelend vermogen zal beter gaan werken, doordat het is geactiveerd. Je ervaart dichterbij jezelf.

​Wees welkom!

Warme groet,
Nynke
Beoordeling Sandra
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Fijn gesprek weet heel veel te vertellen, klopt allemaal

Beoordeling Anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

Dankjewel Nynke voor het goede gesprek en healing. Zeer waardevol. Het helpt mij dichtbij...

Beoordeling anoniem
Beoordeling Nynke Harder 5,0

goed medium, goeie ervaringen

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.687 beoordelingen
279.472 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL