Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
Offline
 
 
 

Maria


Boxnr. 133
4,9Ø (119 beoordelingen 11611 gesprekken )
Hallo lieve mensen.

Toekomstvoorspellingen doe ik niet, maar wat doe ik wel.

Als medium stem ik mij o.a. af op uw energie en de energie van de spirituele wereld. Het liefst weet ik tijdens het begin van ons gesprek geen persoonlijke details van u om zo puur mogelijk te mogen aan reiken wat ik voor u ontvangen mag.

Wanneer u in het begin van ons gesprek alleen aangeeft (klopt, klopt niet of weet ik niet), voorkomen we dat ik in uw verhaal mee genomen kan worden.

Veel mensen lopen met veel blokkades in hun lichaam door stress, verdriet, verlies van dierbare, verwerking processen etc. Maar hoe gaat u hier mee om. Soms is een luisterend oor al heel fijn, soms is het ook fijn om te leren u te ontspannen. Als Healing Medium ben ik een kanaal/voertuig from Spirit, Through Spirit, to Spirit, een complimentaire holistische vorm, maar zie mij niet als een plaatsvervanger van een arts.

Verder bent u altijd welkom voor een luisterend oor.

Mocht ik niet aanwezig zijn, maak dan even een afspraak via de afsprakenplanner of u kunt een boodschap achterlaten via de afsprakenlijn tel: 09090103 boxnummer 133 zodat wij samen een datum kunnen prikken om u te woord te staan. Ik hoop u tijdens een consult te mogen begroeten.

Ik ben geen vervanger van een arts en kan en mag geen antwoord geven op medische vragen, hiervoor adviseer ik u om contact op te nemen met een arts.

Mijn expertises zijn:

healing medium.
MediumBeoordeling engracia weger
Beoordeling Maria 5,0

Ik ben zeer tevreden met de antwoorden, ik had dit nodig. Dank je wel voor de motivatie...

Beoordeling Marieke
Beoordeling Maria 5,0

Dankjewel Maria, je had me meteen scherp in de gaten! Het was een fijn gesprek, een mooie...

Beoordeling F. B.
Beoordeling Maria 5,0

Van mijn stress en paniek toestand naar een ontspannen en slaperige toestand. Dankjewel...

 
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2164 beoordelingen
257053 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL
Nieuw van Maria
 • Podcast
  Podcast spiritualiteit

  In de podcast 'Aarde-engel met een missie' delen Viola en Maria hun inzichten over healing, hun ervaringen als mediums en lichtwerkers binnen hun werkzaamheden.
  Lees verder
 • Healing medium
  Healing medium

  Door waarnemingen moet een healing medium in staat zijn aan de hand van voelen, zien of horen wat er in uw verleden heeft plaatsgevonden waardoor u nu deze klachten heeft.
  Lees verder
 • Foto lezen
  Klik hier voor meer informatie over | Foto-Lezen

  Hoe is foto lezen ontstaan en waar komt het vandaan? Vaak is het heel moeilijk, om uit te leggen, waarom iemand door een foto in de hand te nemen, ineens daarbij een gevoel blijkt te hebben.
  Lees verder
 • Engelenkaarten
  Klik hier voor meer informatie over | Engelenkaarten

  Laat onze coaches u inzicht geven met engelenkaarten. Worstelt u met een probleem, waar u graag inzicht in wilt krijgen? Onze coaches van Dit is mijn Toekomst staan voor u klaar.
  Lees verder