Je ziet nu een overzicht van coaches met de expertise medium

Een eerlijk antwoord op actuele levensvragen door onze betrouwbare mediums. U bent vastgelopen in uw werk of relatie. Er zijn tegenslagen geweest die u nog geen plek heeft kunnen geven. U wilt bevestiging van wat de juiste keuze zal blijken. Bekijk hieronder onze mediums die u kunnen helpen.

Hulp nodig met de juiste coach te vinden? Coach helper Coach helper
Bel 0909-8070
TOETS 8, VERVOLGENS HET
BOXNUMMER VAN EEN COACH
100ct/pm
 
Zoeken
   
  Alles
  Kaartlegging
  coaches
  Mediums
  paragnosten
  Relatieadvies
  Toekomst
  voorspellen
  Contact met
  overledenen
  Deskundig & Betrouwbaar
  Deskundig & Betrouwbaar
  Beoordeling
  (9,8 / 10)
  2.708 beoordelingen
  281.397 gesprekken
  Deskundig & Betrouwbaar
  Bekend van RTL
   
   
  Alle Boxnummers

  Wat is een medium?

  Een medium is iemand die zijn of haar paranormale gave meer heeft ontwikkeld dan het gemiddelde mens. Middels deze paranormale gave kan een medium bijvoorbeeld contact leggen met de zielswereld. Dit kan contact zijn met uw ziel, die van uw omgeving of overleden mensen. Er zijn ook medium paragnosten die sterk zijn in het contact maken met de zielswereld van een dier. Middels het contact met een andere ziel kunt u inzichten of antwoorden krijgen op vragen waarmee u zit. Deze antwoorden ontvangt u echter alleen als het universum, de spirituele wereld dit toestaat.

  Uw ziel, of die van een ander, is alwetend over het zelf. Echter hebben wij soms zelf het inzicht niet over ons eigen ziel omdat dit kan worden overstemd door alle prikkels van buitenaf, zoals de drukke en hectische maatschappij waarin we leven en de dagelijkse bezigheden.

  Wat kan een medium online u geven?

  Een medium online kan u voorzien van inzichten en antwoorden die voor u op het moment niet voordehand liggend zijn, omdat u deze bijvoorbeeld niet weet of voelt. Middels een medium krijgt u zicht op wat uw diepste verlangen zijn en wat uw zielsmissie is. Op basis van die informatie kunt u de knopen doorhakken en de keuzes maken die in lijn liggen met wie u werkelijk bent. Deze inzichten kunnen op allerlei onderwerpen en levenssituaties betrekking hebben, van een functie wijziging, overleden dierbare, verhuizing, tot het hebben van de juiste partner. Soms slaat te twijfel toe en hebben we juist het stukje bevestiging nodig waar we allemaal wel eens naar op zoek zijn. Een medium kan u hierin ondersteunen.

  Een Medum bellen van Dit is mijn toekomst

  Wanneer u voor het eerst besluit een van onze objectieve mediums te bellen, die u niet kent en waarvan u niet weet in hoeverre de mediums op u in kunnen voelen, kan dat best even spannend zijn. U vraagt zich misschien af hoe degelijke gesprekken met mediums in zijn werk gaat.

  Voordat u een van onze mediums benaderd, adviseren we eerst via ons coachoverzicht te kijken welke mediums u het meeste aanspreken. Uiteraard is het ook geheel afhankelijk van de vragen die u heeft. Wanneer u graag wil weten of u bijvoorbeeld nog gaat verhuizen, is het fijn een medium, paragnost of tarotist te benaderen die aan toekomstvoorspellingen doet. Wenst u liever te willen weten hoe u een persoon het beste kunt benaderen waarmee u bijvoorbeeld in conflict bent, dan kunt u het beste een relatiecoach, helderziende, life coach of transformatiecoach bellen.

  Wanneer u de geschikte medium heeft gevonden, kunt u deze medium bellen via zijn of haar boxnummer benaderen. Dit mag met uw naam of anoniem. Wanneer u in gesprek raakt kunt u het beste direct uw vraag stellen. Indien de betreffende mediums meer wensen te weten, dan verneemt u dat vanzelf.