Daghoroscoop

Je horoscoop beschrijft je leven en je persoonlijkheid, gebaseerd op de stand van de sterren op de dag dat je geboren werd. Hierin spelen o.a. je sterrenbeeld en de stand van de planeten ten opzichte van de zon een grote rol. Achter de interpretatie van horoscopen gaat een erg geavanceerde berekening schuil, die niet voor iedereen is weggelegd. 

 
RAM
21 maart t/m 20 april
RAM
De kans is groot dat je vandaag geregeld verkeerd begrepen wordt en daar word je kribbig van. Geef hierbij niet alleen de andere partij de schuld. Je komt nu soms ook verward of tegenstrijdig over. Een date met je partner verloopt teleurstellend. Als waarheid staat voor de subjectieve beleving van zaken door mensen, heeft iedereen zijn eigen waarheid. Hoeveel zin heeft het dan de waarheid te vertellen? Misschien kun je het iets mooier maken.
STIER
21 april t/m 21 mei
STIER
Er komen grote veranderingen aan, die belangrijke beslissingen met zich meebrengen. Wees voorzichtig en doe niets overhaast. Het gaat tenslotte om de rest van jouw leven. Vandaag neemt het tempo van het leven toe en zal er gelukkig ook bijzondere aandacht zijn voor de aangename kanten van het leven. Jouw voornaamste probleem kan momenteel het beheren van je financiën zijn. Volg je eigen wensen als je een vakantie aan het plannen bent.
TWEELINGEN
22 mei t/m 21 juni
TWEELINGEN
Hoewel je op het moment niet precies weet wat goed voor je is, ben je wel in staat verstandige adviezen te geven aan anderen. Een groter dan gebruikelijke hoeveelheid paperassen kan je werk voor korte tijd stilleggen. Levendige discussies zullen de sfeer bepalen. Houd rekening met het onverwachte en bereid je voor op een plotselinge gebeurtenis. Blijf flexibel en alert. Voorkom een confrontatie met familie door vanochtend wat langer in bed te blijven.
KREEFT
22 juni t/m 23 juli
KREEFT
Je bent vandaag in een ontzettend huiselijke bui. Vandaar dus dat je het liefst de deur niet uitgaat. Kun je een dagje thuiswerken? Vooral doen. En anders is het zaak om in ieder geval vanavond vrij te houden en lekker thuis te kunnen zijn. Een overhaast begin zal in de loop van de dag leiden tot wat problemen. Je hebt ergens iets over het hoofd gezien en een groot deel van dat werk moet over. Zonde van de tijd. Je weet het; haastige spoed is zelden goed.
LEEUW
24 juli t/m 23 augustus
LEEUW
Het wil vandaag maar niet vlotten op sociaal en financieel vlak. Gelukkig zijn dit de laatste loodjes en zit het er snel weer op. Misschien kun je daar troost uit putten. Blijf positief met je relatie en budget omgaan. Als je vandaag een doel nastreeft, word je daarvoor beloond. Onderhandelingen met mensen die het voor het zeggen hebben brengen je dichter bij wat je nastreeft. Het zal weinig moeite kosten om een nieuwe zakelijke tactiek te bedenken.
MAAGD
24 augustus t/m 23 september
MAAGD
Je hebt vandaag zin om lekker te luieren en niets te doen. Verkeerde dag, want deze dag zit vol met mooie kansen voor jou. Doe daar iets mee en kies een andere dag om te luieren. Zorg ervoor dat de rust wederkeert. Met de sterren aan jouw zijde kom je vandaag positief en betrouwbaar over en daar profiteer je van. Tussen jou en je wederhelft kan het helaas flink botsen. Je hebt geen geduld en je flapt er dingen uit waar je al meteen spijt van hebt.

Een persoonlijke horoscoop ontvangen?

Wat gaat 2021 voor u brengen? Benieuwd naar wat de astrologen van Dit is mijn Toekomst te vertellen hebben over aankomend jaar? Vraag hier uw persoonlijke jaarhoroscoop aan geschreven door onze huisastroloog Alida Amelsbeek.

 
 
 
WEEGSCHAAL
24 september t/m 23 oktober
WEEGSCHAAL
Een liefdesrelatie kan minder goed verlopen dan je eigenlijk zou willen. Misschien ben je wel te idealistisch. Zelfs de beste mensen maken fouten, gewoon omdat ze menselijk zijn. Als je een keer een fout maakt is dat meteen een mogelijkheid om te leren. En natuurlijk mag jij ook gewoon leren! Je mobiel staat geen moment stil en ook thuis heb je veel aanloop. En dan valt er ook nog veel te lachen. Op vriendschapsgebied gaat het dus prima.
SCHORPIOEN
24 oktober t/m 22 november
SCHORPIOEN
Geen aanzien zonder afzien. Als jij jouw doel wilt bereiken, zul je daar echt iets voor moeten doen. Aarzel niet, ga vandaag nog aan de slag. Want je zult er toch echt wel even op moeten zweten. Heb je problemen met een familielid, dan is dit een goed moment om het op een kalme manier op te lossen. Goede communicatie voorkomt problemen. Zorg er dus voor dat je echt zegt wat je bedoelt. Een vergadering moet misschien worden uitgesteld.
BOOGSCHUTTER
23 november t/m 22 december
BOOGSCHUTTER
Je zou jezelf vandaag wat moedeloos kunnen voelen. Misschien heb je te lang als een soort Don Quichote tegen windmolens gevochten? Je hebt er het oncomfortabele gevoel aan overgehouden dat je niets gewonnen hebt. Bedenk bij jezelf of dat wel terecht is. Jij komt vandaag in de verleiding je ergens mee te bemoeien waar je niets mee te maken hebt en waar je niets vanaf weet. Het is een heikele situatie waar je gemakkelijk je vingers aan kunt branden.
STEENBOK
23 december t/m 20 januari
STEENBOK
Er gebeurt iets onverwachts en plotseling komen bepaalde vriendschappen in een totaal ander licht te staan. Jij zult een nieuwe afweging gaan maken: "Welke vriendschappen zijn echt en van welke kan ik beter afscheid nemen?". Je ziet de plannen van een dierbare niet zitten en bent daar heel eerlijk in. Kom eens met een minstens zo leuk alternatief om de pijn voor hem of haar te verzachten. Al je inspanningen zijn deze keer eens niet voor niets geweest.
WATERMAN
21 januari t/m 18 februari
WATERMAN
De mensen om je heen zijn vandaag bereid je waar mogelijk te helpen. Geef aandacht aan gezamenlijke financiën en zet de puntjes op de i. Wees niet meteen al te familiair met mensen die je niet zo goed kent. Ga er niet van uit dat jouw partner en jij dezelfde verwachtingen hebben. Begin een openhartig gesprek. Vraag je eens af waar je het geld vandaag moet halen in geval van nood als je financieel eigenlijk wat te slordig hebt geleefd.
VISSEN
19 februari t/m 20 maart
VISSEN
Jij hebt een goed gevoel als het om geldzaken gaat. Dat weet je van jezelf. Word daardoor niet overmoedig blijf voorzichtig, anders kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn. Vraag het oordeel van een vriend of vriendin als je op liefdesgebied met een aantal lastige zaken worstelt. Kijk eens even eerlijk naar jouw financiële situatie; je kunt er minder goed voorstaan dan je denkt. Frisse buitenlucht zal je goed doen; ga alleen of in goed gezelschap.